Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu inverteix 450.000 euros en la millora de la xarxa de clavegueram

La Seu inverteix 450.000 euros en la millora de la xarxa de clavegueram

S'ha modernitzat el sistema en diversos punts del municipi i s'ha instal.lat dos quilòmetres de col.lectors Les obres es van iniciar al febrer i són a punt de finalitzar
Clavegueram - Reforma
08/11/2011 16:14

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha invertit enguany més de 450.000 euros en la millora i condicionament de la xarxa de clavegueram, una acció que es feia necessària pel deteriorament que patien els conductes subterranis de la ciutat. Les obres es van iniciar el febrer passat i estan a punt de finalitzar. Han consistit en 16 actuacions que han comportat la instal·lació de dos quilòmetres de col·lectors.

La primera fase ha comprès intervencions als carrers Joaquim Viola, Sant Ermengol, La Salle, Josep de Zulueta, l'Orri, Bisbe Guitart, Mare Janer i a l'avinguda del Salòria. També s'ha fet el sanejament d'aigües a la Seda del Molí i al sobreeixidor del col·lector del Camí Ral de Cerdanya, a l'altura del carrer Doctor Peiró. En total s'ha destinat a les obres 179.000 euros, executades per Construccions Orgèl.lia.

Finalment, s'ha comptat amb un romanent de diners que s'ha invertit a d'altres punts de la ciutat on les clavegueres també necessitaven obres de millora, com ara el carrer Iglesias Navarri, el passatge Lleteries, el carrer Comtat d'Urgell i diversos punts de Castellciutat.

A la segona fase s'ha actuat al tram inicial del carrer Mare Janer, el col·lector pluvial del carrer Perafita, el barri de Sant Pere i la zona de l'escola de Castellciutat. També s'ha construït col·lectors a l'avinguda Pau Claris i al carrer de Josep de Zulueta. Aquesta part, amb un import de 275.000 euros, l'ha executat Hidráulica y Obras SA.

Les obres d'ambdues fases compten amb subvencions procedents del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Mostrar formulari de contacte