Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza aquest dimarts el XVè Mercat de les Oportunitats

La Seu organitza aquest dimarts el XVè Mercat de les Oportunitats

La jornada de rebaixes es fa coincidir amb la Diada de Meritxell, festiva al Principat d'Andorra Gairebé cinquanta parades s'ubicaran al llarg i ample del carrer Major

Mercat de les Oportunitats 2012 - Cartell
Mercat de les Oportunitats 2012 - Cartell
04/09/2009 13:53

La Seu d’Urgell celebra aquest dimarts, 8 de setembre, tot coincidint amb la Diada de Meritxell que commemora el Principat d’Andorra i amb el final de la temporada primavera-estiu, la quinzena edició del Mercat de les Oportunitats. Les parades s'ubicaran al llarg i ample del carrer Major.

Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 10 del matí i no tancarà fins a les 8 del vespre. S'hi podran trobar prop d’una cinquantena de parades dels diversos establiments comercials de la ciutat, que oferiran productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es podran comprar seran de roba i calçat, objectes de regal i accessoris de moda, entre d’altres.

Cal recordar que des de fa unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.

Mostrar formulari de contacte