Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu preveu una nova biblioteca per al 2011-2012

La Seu preveu una nova biblioteca per al 2011-2012

La Generalitat ha atorgat a través del PUOSC una subvenció de gairebé 1,8 ME
Biblioteca de Sant Agustí
10/04/2008 10:54

L’Ajuntament de la Seu ha previst la construcció d’una nova biblioteca a la ciutat d’aquí a quatre anys. El Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2008-2012 (PUOSC) contempla per a aquest objectiu una subvenció d’1.791.864 euros. La Generalitat calcula que el cost global del nou equipament seria d’uns tres milions d’euros.

El regidor de Cultura del consistori urgellenc, Miquel Colom, ha explicat que el Servei de Biblioteques està elaborant actualment un estudi per tal de determinar les necessitats concretes de la Seu i l’Alt Urgell. Segons ha indicat, però, “la biblioteca actual ja està saturada i tot indica que caldrà plantejar-se situar-la en un altre indret”. “L’ampliació del recinte actual és gairebé impossible i ens hem assegurat els recursos per a crear una nova infraestructura, dimensionada a les necessitats de la zona”, remarca Colom.

La nova biblioteca, que seria d'àmbit comarcal, es construiria en algun dels espais reservats per a nous equipaments dels sectors urbanístics que s’estan desenvolupant a la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte