Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu promou la participació ciutadana en l'elaboració del programa de la Festa Major 2010

La Seu promou la participació ciutadana en l'elaboració del programa de la Festa Major 2010

Tothom qui ho desitgi pot respondre una enquesta al web municipal www.laseu.cat Els urgellencs tenen la possibilitat de triar els grups musicals i opinar sobre allò que els agrada o no de la celebració
Concert de La Troba Kung-Fú a les Casetes
11/02/2010 14:10

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, que encapçala Mireia Pellicer, està portant a terme des d'aquest dimecres una enquesta sobre l'elaboració del programa d'actes de la Festa Major 2010. Segons ha indicat Pellicer, l'objectiu de la proposta, dirigida a tots els ciutadans urgellencs, és "aconseguir una celebració més participativa i al gust de tothom”.

L'enquesta, que s'està realitzant telemàticament des del web municipal www.laseu.cat , ja ha estat resposta per 150 persones, les quals han donat la seva opinió sobre les deu preguntes que s'hi formulen.

Entre d'altres, els urgellencs poden aportar el seu punt de vista sobre què és allò que més els agrada de la Festa Major de la Seu, així com què és allò que canviarien. També es vol saber si els ciutadans estan disposats a pagar per algun dels concerts que s'hi fan, i quin import.

El qüestionari també demana escollir dos grups musicals, d'entre sis propostes diferents, per actuar durant la Festa Major d'enguany. A més, el sondeig permet recomanar grups musicals diferents.

Respecte a la ubicació de les atraccions infantils al centre de la ciutat, es demana si convindria o no separar-les de les atraccions dels adults. L'enquesta també vol saber l'opinió dels ciutadans de la Seu sobre quins dies agraden més per celebrar la Festa Major: de divendres a dimarts o de dimecres a diumenge.

Per últim, la regidoria obre la possibilitat que tothom que ho desitgi pugui formar part de la Comissió de Festes. En cas afirmatiu, tothom pot fer arribar les seves dades (nom, telèfon i email) enviant un correu electrònic a festamajor@aj-laseu.cat.

Mostrar formulari de contacte