Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu, Puigcerdà i Berga impulsen el Conservatori de Música dels Pirineus

La Seu, Puigcerdà i Berga impulsen el Conservatori de Música dels Pirineus

Les escoles municipals de les tres ciutats oferiran als seus alumnes la possibilitat d'obtenir titulació oficial El projecte formatiu, que s'estrenarà el curs vinent, es presenta aquest dissabte a la capital del Berguedà

Centre Cultural 'Les Monges'
Centre Cultural 'Les Monges'
27/03/2015 17:33

El Pirineu tindrà un Conservatori de Música intercomarcal, impulsat per les Escoles Municipals de Música de la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Berga. El projecte formatiu, que entrarà en funcionament aquest curs vinent, es presentarà oficialment aquest dissabte a la tarda a la capital del Berguedà.

L'objectiu del nou centre és facilitar que estudiants de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà puguin cursar estudis superiors de música sense haver de sortir del territori. Els inscrits obtindran un títol oficial que fins ara només podien cursar en ciutats més grans com ara Manresa, Terrassa o Barcelona.

L'acte de presentació, aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda a l'Escola Municipal de Música de Berga, estarà encapçalat per la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, i pels alcaldes de Berga, Juli Gendrau; la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i Puigcerdà, Albert Piñeira.

També hi seran presents els directors de les respectives Escoles Municipals de Música: Xavier Llobet (Berga), Sònia Lanau (la Seu) i Carme Baulenas (Puigcerdà), juntament amb el director general de Centres Públics, Antoni Llobet. En acabar la roda de premsa, hi haurà una petita actuació de les diferents escoles que estan treballant en el projecte conjunt.

Actualment, els alumnes de les tres escoles poden fer cursos d'instruments però no poden rebre un reconeixement oficial. Ara el podran assolir tot fent les proves i el programa propi dels conservatoris sense sortir del Pirineu.

Mostrar formulari de contacte