Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu redueix el consum d'enllumenat públic

La Seu redueix el consum d'enllumenat públic

L'Ajuntament estudia rebaixar el flux o bé apagar llums de manera intercalada L'any passat es va substituir 205 llumeneres mitjançant làmpades d'alta eficiència
Renovació de l'enllumenat al Camí Ral de Cerdanya
26/10/2011 16:43

La Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de la Seu està estudiant noves mesures per reduir del consum d'enllumenat públic a la nit. Reduir el flux de llum o bé apagar llums de manera intercalada són algunes de les opcions, sempre tenint en compte la normativa vigent d'enllumenat i de seguretat vial.

Els darrers anys, l'Ajuntament urgellenc ja ha treballat en la col.locació de làmpades halògenes, de baix consum i de leds. L'any passat es va substituir 205 llumeneres mitjançant làmpades d'alta eficiència lumínica al Camí Ral de Cerdanya, a la plaça del Carme, al passeig Pasqual Ingla i els carrers Joanot Martorell, Llorenç Tomàs i Costa, Comtat d'Urgell, Joaquim Viola i Tres Ponts.

A més a més, actualment s'està duent a terme el sistema de telegestió d'enllumenat amb control punt a punt, tant als vials esmentats com a la zona industrial i a l'estació d'autobusos.

Il.luminació de Nadal

Independentment d'aquestes mesures d'estalvi, l'Ajuntament urgellenc sí que farà com cada any l'encesa de llums de Nadal durant tota la campanya comercial. La Regidoria de Via Pública considera que s'està en condicions de garantir-la perquè el consum energètic ja s'ha reduït un 80% els darrers dos anys.

Mostrar formulari de contacte