Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu renova el conveni de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

La Seu renova el conveni de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

El servei pretén facilitar l’accés a habitatges de lloguer a preus assequible
06/08/2007 17:38

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha d'aprovar  aquest vespre la renovació del conveni amb la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social amb la Direcció General d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. L’ens pretén facilitar l’accés de determninats col.lectius a un habitatge amb lloguer assequible.

La regidora de Serveis Socials del consistori urgellenc, Anna Vives, assegura que l’objectiu del conveni és “poder seguir donant resposta positiva a les dificultats de determinats sectors de població de la nostra ciutat per a poder accedir a un habitatge de lloguer”.

L’Ajuntament de la Seu es va adherir ja a la xarxa ara fa prop de dos anys. En aquest temps, la Borsa d’Habitatge de Lloguer Social que gestiona l’Ajuntament ha tramitat una seixantena d’ajuts d’aquests tipus.

La Xarxa està inclosa en el Pla per al Dret a l’Habitatge 2005-2007 que impulsa el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Les borses tenen com a objectiu oferir contractes de lloguer per sota del mercat lliure a persones o famílies que compleixin els requisits del pla.

Així doncs, el programa de mediació té una doble funció: incrementar l’oferta de lloguer a preus moderats per atendre els ciutadans dels municipis de Catalunya i afavorir la sortida al mercat del parc d’habitatges desocupats.

Mostrar formulari de contacte