Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu renovarà el disseny i els continguts del web municipal

La Seu renovarà el disseny i els continguts del web municipal

L'empresa Semic prepararà la gestió de la plana, que es mantindrà des del consistori mateix. El nou format vol ampliar les opcions de fer tràmits municipals per ordinador

Detall de l'actual web municipal
Detall de l'actual web municipal
13/08/2007 17:34

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell renovarà el disseny i el format de la plana web municipal, que també adoptarà el nou domini català i passarà a tenir l’adreça www.laseu.cat. La Junta de Govern Local ha d'adjudicar aquest dilluns al vespre a l’empresa Semic el nou subministrament, juntament amb el gestor de continguts necessari pel correcte funcionament i perquè es pugui mantenir des del consistori mateix. La licitació s’ha realitzat per un import de 24.800 euros. El web haurà d’estar enllestit a finals del mes d’octubre vinent.

L’Ajuntament de La Seu disposa de plana web des de l’any 2002. No obstant això, segons el consistori, amb la nova adjudicació es pretén renovar la imatge i posar al dia els continguts i serveis municipals que s’ofereixen als ciutadans. El regidor d’Innovació Tecnològica, Lluís Biosca, detalla: “És una actuació necessària ja que permetrà, a part d’oferir nous continguts i millorar-ne l’accessibilitat, continuar donant més facilitats als ciutadans de cara a realitzar tràmits, suggeriments o cercar informació des de casa seva”. Biosca hi afegeix: “No només és un rentat de cara de la web municipal, sinó que amb la nova adquisició es permetrà gestionar-la íntegrament des del mateix ajuntament”.

Actualment el web publica puntualment les notícies que s’elaboren des del gabinet de premsa municipal, així com l’agenda d’activitats culturals, esportives i socials. Tenint en compte el seu caràcter institucional, també hi ha una salutació de l’alcalde, la composició de la corporació municipal, els organismes, la història i les característiques de la ciutat.

La plana ha pres més protagonisme arran de la creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, ja que es vol incrementar les gestions que es poden fer mitjançant la finestra ‘Administració oberta’. Entre els tràmits en línia, actualment hi ha les sol•licituds de prestacions de serveis, d’instal•lacions municipals i de preinscripcions a les escoles municipals, com també gestions sobre el padró d’habitants, comerç, tributs, via pública i urbanisme.

El servei, d’altra banda, ofereix vincles per accedir directament a d’altres llocs web d’interès ciutadà, com són el Geoportal Turístic La Seu-Alt Urgell; Turisme La Seu o RÀDIOSEU, entre d’altres.

---------------------------------------------------------

 

Enllaç: www.laseu.org/cat

 

 

Mostrar formulari de contacte