Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu retira arbres caiguts al riu Valira per les ventades

La Seu retira arbres caiguts al riu Valira per les ventades

Els exemplars van quedar descalçats i trencats a causa del violent temporal del 24 de gener passat Els treballs s'han coordinat amb l'ACA i FEDA a causa del cabal d'aigua actual

Ventada 24.01.15 - Arbres caiguts
Ventada 24.01.15 - Arbres caiguts
13/03/2015 17:38

Al llarg d'aquesta setmana, el Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell, en coordinació amb l’Agència de l’Aigua, ha portat a terme els treballs de retirada d'arbres que van quedar travessats al riu Valira a causa de les fortes ventades del passat 24 de gener. L'actuació l'ha realitzat l'empresa urgellenca Fustes Farràs.

Davant la dificultat tècnica de realitzar aquests treballs, atès el cabal del riu, l’actuació s'ha coordinat amb FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra) amb l'objectiu de disminuir el cabal de la Valira i així poder executar les tasques de retirada d’arbres més fàcilment.

A causa de l'episodi de fort vent, es van descalçar i trencar arbres a la zona del Parc del Valira, concretament a l’alçada dels Claustres del Racionero. Els danys produïts van afectar uns vuit arbres. Alguns d’ells van quedar travessats al riu Valira amb el conseqüent perill de generar un efecte presa en cas de crescuda del riu i augmentant el risc que es produïssin desbordaments i danys a les finques adjacents.

Mostrar formulari de contacte