Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

La Seu se suma a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Se’n podrà trobar informació a la parada de La Seu Solidària al mercat
Comerç Just
08/06/2007 17:15

La Seu d’Urgell participa aquest dissabte de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que se celebra al llarg del cap de setmana a 65 municipis de Catalunya. L’acció la coordina el SETEM amb la participació d’Aternativa 3, Intermón Oxfam i FETS (Finançament Ètic i Solidari), i més de 160 entitats locals i comarcals de solidaritat.
Una d’aquestes entitats és La Seu Solidària, que amb el suporta de la regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, exposarà els seus productes aquest matí a la parada que té cada setmana al mercat de la Seu. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer aquest tipus de comerç alternatiu i les finances ètiques a la població catalana amb un esperit lúdic i educatiu. En aquesta ocasió, a l’estand també s’hi podrà trobar informació editada expressament per aquesta festa.
Paral.lelament, s’ha fet arribar a les escoles de la Seu el joc ‘Enreda’t pel comerç just’ amb el qual tots els alumnes podran posar les seves mans i els seus peus sobre els dibuixos que simbolitzen els criteris del comerç just, davant les injustícies del comerç global.
A més a més de la parada de La Seu Solidària, al llarg de tot l’any a la ciutat també es pot trobar productes de comerç just a la botiga Grapats, que gestiona Càritas de la diòcesi d’Urgell.
A més a més del comerç just, enguany també es dóna a conèixer al públic una alternativa a la banca tradicional i al model financer establert: la Banca Ètica. Aquest sistema pretén facilitar l‘obtenció de préstecs per a persones i col.lectius amb dificultats econòmiques i s’ha implantat especialment als països amb problemes de desenvolupament.

Mostrar formulari de contacte