Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma a la fundació del futur centre especial 'Integra'

La Seu se suma a la fundació del futur centre especial 'Integra'

L'Ajuntament aportarà 10.000 dels 60.000 euros que costa el projecte, vinculat a la planta de biomassa L'objectiu principal és contribuir a la inserció laboral i social de persones amb discapacitat psíquica i malaltia mental
Pediatria dels Pirineus - Web
24/12/2010 12:11

L'Ajuntament de la Seu ha aprovat en sessió plenària la creació i els estatuts de la fundació del futur centre especial de treball 'Integra', que s’ubicarà a la comarca. D’aquesta fundació en formen part també el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Catalunya Caixa i l’empresa Enerforest Alt Urgell SL. La fundació té com a objectiu principal contribuir a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat psíquica i malaltia mental.

Les tasques que es realitzaran des del centre especial de treball estaran directament vinculades amb el medi natural: d’una banda, la neteja i conservació de parcs i jardins per a l’administració pública i els particulars i, de l’altra, les actuacions de neteja de pistes i aprofitament de boscos. Tal i com ha explicat la regidora de Serveis Socials de la Seu, Anna Vives, una part d’aquesta última activitat estarà vinculada al projecte de la futura planta comarcal de biomassa.

El capital inicial de la fundació serà de 60.000 euros, 10.000 dels quals els aportarà el consistori urgellenc.

Tots els grups polítics han donat el vistiplau a la proposta, tot i que el PSC-Progrés ha lamentat que s'hagi aprovat els estatuts sense temps per a fer-hi aportacions. El portaveu del grup, Òscar Ordeig, considera imprescindible buscar sinèrgies amb grups de la zona i garantir-ne la viabilitat econòmica, imitant casos com el de La Fageda, a la Garrotxa.

Mostrar formulari de contacte