Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu Solidària organitza un sopar de suport a Santa Rosa del Peñon

La Seu Solidària organitza un sopar de suport a Santa Rosa del Peñon

L'ONG envia enguany quatre voluntaris a Nicaragua
Nicaragua
11/07/2007 18:24

L'ONG la Seu Solidaria, en col·laboració amb l'ajuntament urgellenc, ha organitzat per a aquest divendres el tradicional sopar d'estiu en suport al projecte d'una biblioteca al municipi nicaragüenc de Santa Rosa del Peñón. Els diners que es recaptaran aquest any serviran per finançar parcialment el viatge dels voluntaris i sufragar l'enviament dels llibres recollits durant la campanya de Sant Jordi.

En concret, l'ONG urgellenca envia enguany quatre voluntaris a Nicaragua: Cristina Escolà i Olga Grau de la Seu d'Urgell, i Maria Pujol i Dani Pagón de Solsona.

La iniciativa de cooperació amb l'Ajuntament de Santa Rosa del Peñón de Nicaragua, municipi agermanat amb el de la Seu d'Urgell, aquest any estarà centrada en la promoció de la participació socioeducativa dels joves. L'objectiu principal del projecte és el de mantenir els vincles d'agermanament que afavoreixen el coneixement mutu entre dues realitats socials molt diferents.

La regidora de Solidaritat i Cooperació de l'Àrea d'Atenció a les persones, Anna Vives, ha manifestat que 'aquest agermanament posa en relació també dues realitats no només diferents sinó molt desiguals econòmicament parlant'. Per aquest motiu, 'creiem que l'ajuntament ha de contribuir a intentar dissoldre en la mesura del possible aquesta desigualtat col·laborant amb iniciatives solidàries com aquesta'.

El projecte preveu organitzar campionats i diades esportives, així com xerrades i debats paral·lels basats en la importància de la vida saludable i dels avantatges de la pràctica esportiva en les persones, entre altres accions.

Mostrar formulari de contacte