Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu tindrà una nova plaça pública al Camp del Codina

La Seu tindrà una nova plaça pública al Camp del Codina

El termini previst per a l’execució de les obres, que han sortit a licitació, és de sis mesos
Ubicació de la futura Plaça del Codina
24/07/2007 19:52

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha tret a licitació les obres d’urbanització de la nova plaça del Camp del Codina, limitada entre el carrer de l’Orri, el carrer Llorenç Tomàs i Costa i el carrer Mare Janer.

Amb aquesta actuació, segons ha manifestat l’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, "la ciutat es dotarà d’un nou espai públic de grans dimensions, ubicat al centre de l’Eixample". Serà una de les places més grans de la Seu, perfectament singularitzada per la creació d’una làmina estable d’aigua.

Jordi Ausàs ha agraït la sensibilitat i complicitat de la família Ermengol com a antiga propietària del solar i ha explicat que el creixement urbanístic de la Plaça del Camp del Codina constituirà, sens dubte, un magnífic espai obert al servei de la ciutadania, amb passejos, vegetació i jocs infantils.

Les obres previstes comprenen la pavimentació de la plaça, la plantació d’arbres i el seu rec, l’enllumenat públic, l’obra civil de condicionament i plantacions de les zones verdes, mobiliari urbà, desguàs d’aigües pluvials i clavegueram, a més de la senyalització horitzontal i vertical. L'espai públic ocuparà aproximadament vuit mil metres quadrats.

El projecte ha estat redactat pel despatx d’enginyeria i arquitectura URBEG Societat Limitada, de la Seu d’Urgell.

El termini previst per a l’execució de l’obra és de sis mesos. El pressupost s’ha estipulat en 525.068 euros.

Mostrar formulari de contacte