Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu vol conèixer l'opinió ciutadana sobre la programació de la Festa Major

La Seu vol conèixer l'opinió ciutadana sobre la programació de la Festa Major

Tothom que hi vulgui participar ho pot fer responent una enquesta que es troba al web municipal www.laseu.cat El qüestionari pretén ser una eina per valorar la celebració d'enguany i poder dissenyar la programació dels propers anys
Barcelona'92 - Logo
17/10/2011 11:37

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha tornat a obrir a la participació ciutadana de tots els urgellencs i urgellenques l'elaboració del programa de la Festa Major 2012 a través d'una enquesta que es pot trobar a la pàgina web municipal.

Sota el lema 'La Festa Major també és teva. Participa i festejaràs!“, el qüestionari pretén ser una eina per poder valorar la celebració d'aquest any i alhora poder dissenyar la programació dels propers anys. "Volem tenir en compte les inquietuds i opinions dels ciutadans”, ha afirmat la regidora de Festes de l'Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes.

L'enquesta presenta un seguit de preguntes hipotètiques amb l'objectiu d'extreure la màxima informació possible de totes les opinions i així poder aplicar la millor fórmula per organitzar la Festa Major de la nostra ciutat.  El formulari es pot respondre telemàticament durant un període d'un mes.

Entre les qüestions que hi apareixen hi ha el fet si de si es pertany a alguna associació, entitat o club de la Seu. També es pregunta sobre què és el que més i el que menys ha agradat de la programació de la Festa Major 2011. Respecte a les novetats de la celebració de l'any passat, es vol que els participants en l'enquesta puntuïn de l'1 al 5 activitats com el concurs de botifarra, el SeuFolk, la cercavila infantil i el concurs i l'allargament del SeuRock. També es demanen aportacions i opinions al respecte.

A més, el qüestionari inclou preguntes sobre el llibret del programa de la Festa Major. En concret, la regidoria demana l'opinió sobre si s'ha trobat encertada o no la reducció d'exemplars i que s'hagi enviat a les cases només el programa de mà. Així mateix, es vol saber què pensen els ciutadans de la caseta informativa instal·lada a la plaça de les Monges i com es valora que les entitats, associacions i clubs organitzin activitats per la Festa Major.

Pel que fa a la programació infantil, es pregunta l'opinió sobre els tallers i els jocs familiars, així com la ubicació dels espectacles infantils a la plaça del Camp del Codina.  L'enquesta demana també la valoració sobre altres activitats importants de la Festa Major com són el Ball Cerdà, el Correfoc, el cercavila de colles, el cercavila de gegants, el correaigua o el pregó infantil, amb la possibilitat que els ciutadans hi puguin aportar idees noves.

Així mateix, se sol.licita directament quina és la proposta d'obra de teatre o espectacle que es podria portar per la Festa Major. En relació amb la programació esportiva, es vol saber la valoració dels urgellencs i si afegirien o eliminarien alguna proposta, entre d'altres qüestions.

Finalment, pel que fa a les ubicacions de les activitats de Festa Major, es planteja si es voldria canviar l'espai d'algun acte i quin lloc es proposaria. Concretament, es pregunta sobre el nou espai de les firetes a l'avinguda Pau Claris.

Pel que fa a les casetes, interessa l'opinió sobre els concerts que s'han ofert enguany, així com la distribució de les caravanes. També es vol saber també la valoració de les orquestres que han actuat a la plaça Catalunya.

Noves propostes Festa Major 2012

L'enquesta inclou un apartat per valorar noves propostes de cara a la Festa Major de l'any vinent. Per exemple, es planteja crear l'associació 'les Casetes' i la possible reducció de dies de Festa Major, amb una proposta concreta, "tenint en compte que actualment ens trobem en un context de crisi econòmica que també afecta l'elaboració del programa festiu".

L'enquesta també vol conèixer l'opinió de la ciutadania en relació amb la Comissió de Festes, i aporta l'opció que estigui formada per representants d'entitats, associacions i clubs, així com ciutadans a títol particular.

Per últim, també es pregunta si s'estaria disposat a pagar un preu simbòlic per alguna activitat i quin grup musical de referència, en concert de pagament, agradaria per poder portar a la Festa Major de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte