Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Síndica Municipal de Greuges explica les actuacions del 2021 amb un díptic informatiu

La Síndica Municipal de Greuges explica les actuacions del 2021 amb un díptic informatiu

El document, que s'ha fet arribar a totes les llars de la Seu d'Urgell, també explica l'horari d'atenció al públic, els dies de visita presencial i com contactar-hi. Aquest any passat Anna Martí ha atès 72 queixes o consultes

Anna Martí, síndica municipal de Greuges de la Seu d'Urgell
Anna Martí, síndica municipal de Greuges de la Seu d'Urgell
22/04/2022 18:43

La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell, Anna Martí, ha fet arribar a totes les llars del municipi un díptic informatiu que recull les actuacions que ha dut a terme al llarg de l’any passat. Aquestes intervencions s’inclouen en la memòria 2021 que la Síndica ja va presentar davant del ple municipal el 14 de març passat, tal i com preveu l’ordenança de la defensora del ciutadà. El document fa un breu resum de l’informe, de forma gràfica i entenedora.

En aquest díptic també hi ha la presentació de la figura de la síndica, quina és la seva tasca i com actua. A més a més, hi consta l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, 08.00-14.00 h), el telèfon d’atenció (973 35 00 10, extensió 8055) i el correu electrònic (sindicamunicipalgreuges@aj-laseu.cat). També s’informa quins són els dies de visita presencial (dimarts i divendres de les 10 a les 12 del migdia, i en hores concertades). L’oficina de la Síndica és a l’edifici de l’Ajuntament. Al full també hi consta un codi QR que enllaça amb la pàgina web pròpia de la institució. 

Actuacions 2021

L'any 2021, la Síndica Municipal ha realitzat un total de 72 actuacions: 3 referents a temes de l’administració general, 52 sobre qüestions de l’espai públic i 17 sobre serveis a les persones.  

D’aquestes 72 actuacions, 56 han estat queixes presentades directament davant de la sindicatura, mentre que les 16 restants han estat consultes i assessoraments. Pel que fa a la iniciativa de les actuacions, 30 les han realitzat dones, 17 les han fet homes, 15 han estat per part de diversos col·lectius i 10 han estat presentades per parelles.  

Per tipus de presentació, 51 han estat presentades de manera presencial, 12 per correu electrònic i 9 per via telefònica. Per franges d’edat, 40 de les actuacions han estat per persones entre els 18 i els 55 a anys, 31 per persones de més de 55 anys i 1 per una persones de ments de 18 anys.

L’informe anual 2021 complet es pot fer consultar a: https://sindicagreugesdelaseurgell.cat/memories.

 

Mostrar formulari de contacte