Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La televisió pública de Baviera grava un reportatge sobre el Pirineu

La televisió pública de Baviera grava un reportatge sobre el Pirineu

Set periodistes del programa 'Bergauf-Bergab' fan una travessa de tres dies que inclou el Parc d'Aigüestortes i el massís de la Maladeta. Entre els autors hi ha un guanyador del Premi Pica d'Estats en la categoria de ràdio

Els periodistes de Bayerischer Rundfunk, al refugi Ventosa Calvell
Els periodistes de Bayerischer Rundfunk, al refugi Ventosa Calvell
30/03/2017 10:36

Un equip de la televisió pública bavaresa (Bayerischer Rundfunk), format per 7 periodistes, fan aquesta setmana una travessa de tres dies pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La ruta té el punt de sortida i arribada a la Vall de Boí, amb la finalitat d'elaborar un reportatge sobre els Pirineus per al programa Bergauf-Bergab ("Muntanya amunt i avall").

El viatge, organitzat per l'Oficina de Turisme d'Espanya a Munic, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’oficina de turisme de la Vall de Boí.

Es dóna la circumstància que entre l’equip de periodistes que participa en el viatge hi ha Georg Bayerle, guanyador del XV Premi Turístic Pica d’Estats 2003, en la categoria de Ràdio, per una sèrie de tres reportatges emesos a la ràdio de Bayerische Rundfunk i que tractaven sobre el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la Festa del Foc i el solstici d’estiu i el romànic a la Seu d’Urgell.

Els periodistes alemanys, que van arribar el diumenge a la Vall de Boí, van iniciar dilluns una travessa per diferents indrets del Parc Nacional, on també han pernoctat als refugis de Ventosa Calvell i Colomers. Dimecres han estat a Salardú i aquest dijous completen l'estada amb la Maladeta i el pic de l'Aneto.

Mostrar formulari de contacte