Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La tercera edició de l'Imaginari ofereix una desena d'activitats infantils a la Seu d'Urgell

La tercera edició de l'Imaginari ofereix una desena d'activitats infantils a la Seu d'Urgell

Al llarg del juliol i l'agost hi haurà propostes de teatre, música, esports, joc, cinema a la fresca, visites i piscina nocturna. Per a les que requereixin inscripció prèvia el tràmit es podrà fer a partir del 8 de juliol

Imaginari 2024
Imaginari 2024
26/06/2024 17:50

Per tercer any consecutiu, l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitza el programa Imaginari, d’activitats infantils a l'estiu. Enguany, durant els mesos de juliol i agost tindran lloc 10 propostes diferents adreçades al públic familiar, que inclouen teatre, música, esport, joc, cinema a la fresca, benestar, visites o piscina nocturna.

La regidora d’Infància de l’ajuntament de la Seu, Christina Moreno, afirma que "les propostes d’activitats per a totes les edats sempre són un punt d’unió i vincle" i que "invertir temps d’oci amb la família i les amistats és una inversió de benestar individual i social". Per això, Moreno desitja "que tothom gaudeixi molt de l’Imaginari 2024".

Una de les primeres cites destacades serà dimecres 24 de juliol, a la Festa Major de Santa Magdalena, quan hi haurà el joc i sortida interpretativa que porta per títol Qui ha comès el crim? Descoberta de la natura urbana. Aquesta activitat també s'ha inclòs al cicle Insomni. 

Un any més es compta amb la implicació del ‘Tonet’, el personatge que farà la sortida En busca dels sons del bosc, dijous 1 d’agost. a les 7 de la tarda des de l’estació d’autobusos. Per participar-hi cal inscripció prèvia. Per a aquesta i d'altres activitats en què es demani aquest tràmit es podrà fer a partir de dilluns 8 de juliol, al web https://agenda.laseu.cat/imaginari.

Al cap d'una setmana, el 8 d'agost al pati de la Biblioteca Sant Agustí, el jove mag de Montellà Ivan Fernández, oferirà un espectacle a la Seu després d'haver-se fet un lloc en el món de la màgia i haver participat ja en certàmens a nivell estatal. I la setmana següent, dimarts 13 d'agost, el Club Cadí Canoë Kayak organitzarà una gimcana per equips de proves a l’aigua, amb obstacles i dificultats.

A Imaginari hi col·laboren el Pla Educatiu d’Entorn, l’Espai Ermengol i el Servei Municipal d’Esports. Novament també es compta amb professionals i entitats del municipi a l’hora d’organitzar les diferents activitats, com són el Club Cadí Canoë Kayak, el CAU, Cinemes Guiu o Ivan Caro, fent el personatge del ‘Tonet’. Des de l’Àrea d’Infància i Joventut han agraït la seva implicació amb aquest projecte infantil.

Mostrar formulari de contacte