Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Trobada d'Acordionistes, per primera vegada a Castellbò

La Trobada d'Acordionistes, per primera vegada a Castellbò

La Col·legiata acull avui divendres a la nit un concert amb músics d'Euskadi, Portugal, Colòmbia, Bulgària i Itàlia La programació de l'esdeveniment es clourà aquest dissabte a Bolvir

Trobada d'Acordionistes 2013
Trobada d'Acordionistes 2013
02/08/2013 09:32

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu ofereix una darrera ocasió de veure els artistes convidats, amb el concert que s'ha programat per primera vegada a Castellbò. Serà avui divendres a les 10 de la nit, a la Col·legiata de Santa Maria. L'entrada és gratuïta.

El tinent d'alcalde de Montferrer i Castellbò, Antoni Navinés, ha celebrat la presència de l'esdeveniment al municipi, en el marc de les actuacions programades al llarg d'una setmana més enllà de l'emplaçament original, a Arsèguel.

El recital permetrà veure alguns dels artistes internacionals més destacats del cap de setmana passat. És el cas del basc Joseba Tapia i dels portuguesos Trio Lopes, amb Yohann i Yannick als acordions i per Janvario al cavaquinho. Tampoc no hi faltaran el colombià Antonio Rivas y sus Vallenatos, acompanyat de Kent Biswell (guitarra) i Nelson Gómez (guitarró). Completen el cartell Peter Ralchev (Bulgària) i Roberto Lucanero (Itàlia).

La programació de la Trobada es clourà aquest dissabte, també a les 10 de la nit, amb un concert a la població cerdana de Bolvir.

Mostrar formulari de contacte