Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Trobada de Cançoners, Romancers i Cantautors de Bescaran té garantides tres edicions més

La Trobada de Cançoners, Romancers i Cantautors de Bescaran té garantides tres edicions més

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'EMD de Bescaran i l'Ajuntament de Valls de Valira han signat un conveni per al finançament La 5a edició de la Trobada es farà el pròxim dia 12 de juliol

Trobada de Bescaran - Presentació
Trobada de Bescaran - Presentació
17/06/2008 17:17

La Trobada de Cançoners, Romancers i Cantautors que se celebra a Bescaran, al municipi de Valls de Valira, té garantides tres edicions més. El Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bescaran i l'Ajuntament del municipi han signat un conveni amb l'organització que n'assegura el finançament.

L'objectiu del suport institucional és "donar un nou impuls a l'esdeveniment, que ja s'està consolidant, malgrat els alts i baixos que ha patit els darrers anys", segons ha comentat el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro.

L'edició d'enguany, que se celebrarà el 12 de juliol, en el marc de la Festa del Roser, té un pressupost de 5.600 euros. Comptarà amb la participació dels músics Cesc Feixas, VerdCel, Mans de Breish, Anna Roig, Nelson Poblete, Jordi Brugueras, Víctor Blanca, Israel Muñoz, i Quim Sabaté, coordinador de la Trobada. L'associació Bescaran serà l'encarregada d'organitzar els actes, que inclouen, a més dels concerts, un sopar a l'Era de Cal Vives i un ball amenitzat pel Duo E-2. També es muntarà una zona d'acampada al camp del Galabert.

La votació popular decidirà el millor cançoner, que rebrà un trofeu de Philippe Lavaill. Els actes compten amb el suport d'Òmnium Cultural. Hi col.laboren també la Caixa, el departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Mostrar formulari de contacte