Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Trobada Esportiva de Residències arriba a la 20a edició

La Trobada Esportiva de Residències arriba a la 20a edició

L'esdeveniment se celebrarà aquest dissabte a Escaldes-Engordany, amb la participació d'unes 300 persones de centres de gent gran d'Andorra, l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà

Logotip de la Trobada Esportiva de Residències
Logotip de la Trobada Esportiva de Residències
21/05/2024 14:06

Aquest dissabte 25 de maig se celebrarà la 20a edició de la Trobada esportiva de residències. Enguany tindrà lloc a Andorra, concretament al Prat del Roure de la parròquia d’Escaldes-Engordany. 

La trobada esportiva s'adreça a centres residencials de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra. La Seu d'Urgell hi serà representada per la residència de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep. També hi participen la Caser Residència Castells d'Oliana, la Fundació Hospital de Puigcerdà, la Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya, el Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra, la Residència Clara Rabassa d’Andorra i els centres de Dia de Creu Roja Andorrana. A més a més, també hi prendrà part per primera vegada la residència Colisee de Bagà, al Berguedà. 

L'esdeveniment vol fomentar l’activitat física i els bons hàbits entre residents d'aquests centres, a través d’una jornada esportiva que inclou diverses proves per a les quals la gent gran ha estat preparant-se durant mesos. Es preveu una participació d'unes 300 persones, entre usuaris, acompanyants i voluntaris. 

Durant la cerimònia d’inauguració els assistents podran gaudir d’una actuació de l’Escola Líquid Dansa. Seguidament començaran les proves, que inclouen: circuits de dificultat de diferents nivells, circuits de cadires de rodes (convencional i elèctrica) i circuits per caminadors, bitlles, jocs de taula com brisca i dòmino, triana, tic-toc, anelles, busca-busca, bàsquet, bàsquet adaptat i escacs. 

Un cop finalitzades totes les proves esportives tindrà lloc un dinar de germanor, a càrrec del Càtering del mestre paeller Abundi Monterde. Tancarà la trobada l’acte de lliurament de medalles als guanyadors i guanyadores de cada prova.

Mostrar formulari de contacte