Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Trobada Nacional de Polítiques de Joventut ja té més de 500 inscrits

La Trobada Nacional de Polítiques de Joventut ja té més de 500 inscrits

La xifra supera àmpliament les previsions inicials, que éren de 300 assistents Les jornades reuniran la setmana vinent a la Seu regidors i tècnics d'arreu de Catalunya. També s'hi ha convidat representants d'Andorra i del Llenguadoc-Rosselló

Reunió de les àrees de Joventut de Catalunya i Andorra
Reunió de les àrees de Joventut de Catalunya i Andorra
16/10/2008 16:19

Un total de 506 regidors i tècnics de joventut d’arreu de Catalunya i també d'Andorra ja s’han inscrit a la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut 2008 que tindrà lloc a La Seu d’Urgell del 23 al 25 d’octubre i que girarà entorn de la participació.

Per demarcacions, la major part dels regidors i tècnics inscrits a la Trobada Nacional provenen de les comarques de Barcelona (256), seguits dels del Camp de Tarragona (94), Lleida (59), Girona (48) i Terres de l’Ebre (26). A més d’aquesta àmplia representació, la més elevada de totes les edicions celebrades fins ara, a la Trobada hi assistirà una delegació de 23 professionals i càrrecs electes del Principat d’Andorra. També la visitarà una delegació d’una desena de joves de la regió de Llenguadoc-Rosselló, en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus.

Durant tres dies, les persones assistents podran participar en conferències, taules rodones i tallers on debatran casos concrets. Així, per exemple, hi haurà ponències a càrrec de prestigiosos especialistes com el director de la Fundació Jaume Bofill, Jordi Sánchez, o l’investigador social Marco Marchioni.

La Trobada, organitzada per la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, comptarà amb la presència de la consellera Carme Capdevila; del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, de l’alcalde de La Seu, Albert Batalla, i del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro.

La Trobada suposa un espai de formació, reflexió i intercanvi d’experiències per a professionals i càrrecs electes que fan polítiques per a joves en l’àmbit local. L’objectiu és oferir-los eines per desenvolupar les polítiques de joventut de forma participativa tenint present perspectives de treball com ara la interculturalitat, el gènere o la dinamització juvenil.

Mostrar formulari de contacte