Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UBSU completa la campanya de Nadal amb el sorteig de vals de compra

La UBSU completa la campanya de Nadal amb el sorteig de vals de compra

Els dos xecs, per valor de 600 i 400 euros, s'havien segellat a les botigues Grapats i Fina L'associació de comerciants fa un balanç positiu de les festes, amb un manteniment del volum de vendes

Carrer Major
Carrer Major
09/01/2015 16:46

La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) ha completat la campanya de Nadal amb el sorteig de premis de vals de compra que ha organitzat per als clients durant aquestes festes. Amb aquesta promoció, el gremi premia la fidelitat dels consumidors locals.

Els números afortunats corresponen amb les quatre últimes xifres dels premis de la rifa de Reis. Així, l'obsequi principal, un val de 600 euros en compres als establiments adherits, l'ha guanyat Iolanda Rubio pel número 55.487, segellat a la botiga de roba solidària Grapats. El segon premi, per valor de 400 euros, ha estat per a Pepita Altimir, que tenia el número 43.743, segellat a la botiga Fina.

Tonet Marsino, portaveu de la junta de la UBSU, ha valorat el fet que les persones agraciades ho han comunicat molt ràpidament, a diferència d'altres anys. Els propers dies se'ls lliurarà els xecs.

Marsino s'ha mostrat satisfet per la campanya de Nadal, en què el comerç de la Seu ha mantingut a grans trets el volum de vendes de l'any passat i en algun cas s'ha incrementat.

Comencen les rebaixes

Ara el sector espera completar el balanç de la temporada amb les rebaixes que acaben de començar, i en les quals es pot trobar importants descomptes especialment pel que fa a tèxtil, moda i calçat. Un període que, com cada any, culminarà amb la celebració del Mercat de les Oportunitats, el 14 de març.

Mostrar formulari de contacte