Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UdL preveu escurçar una setmana la durada de la universitat d'estiu a la Seu d'Urgell

La UdL preveu escurçar una setmana la durada de la universitat d'estiu a la Seu d'Urgell

El document d'accions per al 2012 estipula que es concentrarà el gruix de l'edició estiuenca a Lleida ciutat L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ho veu com "una mala notícia" i demanarà el replantejament de la mesura
UdL - Cartell 2010
14/12/2011 11:42

La Universitat de Lleida, en el marc de retallades del context econòmic actual, preveu fer canvis en el desenvolupament de la Universitat d'Estiu per reduir despeses. Segons informa el diari Segre, el document d'accions per al 2012 estipula que es concentrarà l'edició universitària a Lleida ciutat, fet que suposarà que la Seu d'Urgell quedi relegada a condició de seu secundària, al contrari del que passava fins ara.

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ja ha manifestat que aquesta decisió és "una mala notícia per a la ciutat". En aquest sentit, ha avançat que intentarà fer canviar d'idea al rector de la UdL, Roberto Fernández, en una reunió que s'ha de celebrar d'aquí a pocs dies. Per Batalla, "ser seu universitària sempre ha estat molt positiu per a la promoció econòmica". Així mateix, ha indicat que la universitat té "un paper territorial important que ha de poder exercir, com a mínim, els mesos d'estiu".

L'any passat, la Universitat d'Estiu de la UdL va comptar amb 763 inscrits en els 38 cursos que oferia, la meitat dels quals es van impartir a la Seu, amb 327 alumnes. La UdL ha hagut de fer front a una tisorada del 22 per cent del pressupost en els dos últims anys a causa del descens de les aportacions de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte