Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UEU estrena entrenaments de córrer i d'escalada

La UEU estrena entrenaments de córrer i d'escalada

L'entitat urgellenca explicarà la doble proposta, adreçada a infants i adults, en una sessió informativa aquest dimecres, des de les 7 del vespre al Centre Cívic El Passeig. Es formarà grups tant d'iniciació com avançats
27/09/2022 19:57

La Unió Excursionista Urgellenca inicia aquesta setmana entrenaments de córrer i d'escalada, oberts a tothom i per a diferents franges d'edat. L'entitat organitza una sessió informativa presencial per donar a conèixer aquesta nova proposta, aquest dimecres dia 28 al Centre Cívic El Passeig. A les 7 del vespre s'explicarà la previsió dels entrenaments de trail running; i tot seguit, a les 8, la de l'escalada.

Pel que fa a la part de córrer, la UEU ha previst diferents grups de treballs segons l'edat i el nivell dels participants. Per als adults, hi haurà un grup d'iniciació (els dimarts) i un d'avançat (els dimecres). En tots dos casos, les sessions començaran a 1/4 de 8 del vespre.

Pel que fa als infants (a partir de 8 anys), els d'iniciació entrenaran els dimecres a 1/4 de 6 de la tarda; i els de nivell avançat, els dimecres a 1/4 de 7 i els dijous a 1/4 de 6. El preu d'inscripció és de 20 euros, que dóna dret a una sessió cada setmana.

Quant als entrenaments d'escalada, el funcionament serà semblant. Hi haurà un grup d'iniciació (a partir de 6 anys), que es trobarà els dilluns a 2/4 de 6 de la tarda. El grup de nivell 1 entrenarà els dimarts i els dimecres a la mateixa hora (17.30 h); i el de nivell 2, els dimarts, dimecres i dijous a 2/4 de 7 de la tarda. També es formarà un Grup de Tecnificació, que funcionarà els dijous a 2/4 de 6 de la tarda. El preu d'inscripció és de 22 euros.

Tant per córrer com per escalar, cada sessió tindrà una durada d'una hora. Per participar-hi cal ser soci de la UEU o bé federat de la FEEC. Se'n pot demanar més informació al correu o bé al telèfon 621 295 165.

  • Entrenaments de córrer organitzats per la UEU
  • Entrenaments d'escalada organitzats per la UEU

Mostrar formulari de contacte