Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UNED de la Seu d'Urgell impartirà el pròxim curs 2022-2023 el Grau en Educació Infantil

La UNED de la Seu d'Urgell impartirà el pròxim curs 2022-2023 el Grau en Educació Infantil

La titulació s'adreça a les persones interessades en la formació d'alumnes en l'etapa de 0 a 6 anys. El centre amplia la seva oferta universitària, que també va sumar l'any passat el Grau en Ciències Ambientals
Instal·lacions de la UNED a la Seu d'Urgell
23/06/2022 13:50

El Centre Associat de la UNED a la Seu d’Urgell impartirà el pròxim curs 2022-2023 el Grau en Educació Infantil. La titulació s'adreça a les persones interessades en la formació d'alumnes en l'etapa de 0 a 6 anys.

El propòsit és que els estudiants desenvolupin una sèrie de competències bàsiques, genèriques i transversals coherents amb la regulació vigent, inclosa la normativa que regula la professió de mestre o mestra d’educació infantil. En finalitzar el grau, els titulats podran dur a terme la seva tasca tenint en compte les exigències i estàndards del seu rol, de forma innovadora en entorns i escenaris canviants i diversos.

Durant el curs 2022-23 s'oferiran les assignatures del primer curs, mentre que el curs 2023-24 es posaran en marxa les matèries del segon curs.

Ampliació de l'oferta de la UNED de la Seu d'Urgell

La universitat urgellenca continua així amb l'ampliació de la seva oferta formativa, que ja va iniciar l'any passat amb la implantació del Grau en Ciències Ambientals. L’actual oferta d’estudis a la UNED de la Seu d’Urgell consta de 30 graus universitaris, 76 màsters universitaris i 21 programes de doctorat. A més, s'hi continua impartint el curs d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i de 40 anys. En referència als idiomes, el centre universitari permet estudiar a distància l’anglès, el francès i el català, en diversos nivells amb els quals se’n pot obtenir el reconeixement oficial.

La UNED és una universitat pública amb gairebé 50 anys d'experiència. El 10 d'octubre de 1984 es va signar el conveni per posar en marxa la delegació de l'Alt Urgell. A la Junta Rectora hi són presents la Seu Central de la UNED, el Govern d’Andorra, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de la Seu d’Urgell i l'Ambaixada d'Espanya a Andorra.

Mostrar formulari de contacte