Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Unió Excursionista Urgellenca organitza la 24a edició de les 15 Hores de Camí

La Unió Excursionista Urgellenca organitza la 24a edició de les 15 Hores de Camí

La sortida tindrà lloc el cap de setmana vinent, 29 i 30 de juny, amb parada al refugi de Comes de Rubió. L'inici del recorregut serà a Turbiàs i l'arribada a Roní

XXIV 15 Hores de Camí de la Unió Excursionista Urgellenca
XXIV 15 Hores de Camí de la Unió Excursionista Urgellenca
25/06/2024 12:00

La Unió Excursionista Urgellenca organitza el cap de setmana vinent, 29 i 30 de juny, la 24a edició de les 15 Hores de Camí, una de les propostes més veteranes del calendari d'activitats de l'entitat urgellenca.

El recorregut del primer dia anirà de Turbiàs fins al refugi de Comes de Rubió, passant pel coll de l'Eix i la valleta de Sant Miquel. L'itinerari tindrà una distància aproximada d'11 quilòmetres i un desnivell de gairebé 800 metres. La sortida està prevista a les 3 de la tarda des de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell.

La segona jornada de la travessa, després de sopar, dormir i esmorzar al refugi, continuarà cap al Pic de l'Orri, Pedres d'Auló i Roní. Del poble es baixarà al pont de Gulleri, a la carretera C-13, on un bus recollirà els excursionistes. El dinar està previst a Sort. En aquest cas, la distància recorreguda serà de 19 quilòmetres. El desnivell positiu s'apropa als 500 metres i el negatiu als 1.500 metres.

 

Mostrar formulari de contacte