Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Andorra acull una trobada de síndics de greuges universitaris

La Universitat d'Andorra acull una trobada de síndics de greuges universitaris

Els problemes amb l'aplicació del Pla Bolonya centren les queixes dels estudiants dels Països Catalans

08/07/2011 16:08

La Universitat d'Andorra ha acollit la Trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives, que aplega universitats dels països de parla catalana.

La trobada ha comptat amb representants de 12 universitats i amb dues sessions de treball. En la primera, Josep M. Goicoechea, ha exposat les taxes d’utilització de les diverses sindicatures, les tasques diàries, els casos oberts i els recursos econòmics de què disposen. A la segona, Joan Miró Ametller, síndic de greuges de la Universitat de Girona, ha abordat les queixes pel segon any d’aplicació dels graus.

Posteriorment, la síndica de greuges de la Universitat Pompeu Fabra, Paz Battaner, ha moderat un debat sobre la classificació temàtica dels problemes presentats als síndics i les seves intervencions. A més dels síndics i defensors, també hi ha participat personal de les oficines universitàries que els hi donen suport.

La trobada ha comptat amb la participació de representants de les universitats d’Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, Lleida, Oberta de Catalunya, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, Rovira i Virgili, València i Vic. A més també han assistit, el raonador del ciutadà d’Andorra, Pere Canturri i el defensor de la Universitat de Cantàbria, José Manuel Bayod.

Mostrar formulari de contacte