Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Andorra crea una diplomatura en Turisme

La Universitat d'Andorra crea una diplomatura en Turisme

10/06/2010 11:35

En el marc de la Diplomatura en Administració d’empreses, la Universitat d'Andorra (UdA) oferirà a partir del proper mes de setembre una especialitat  de Turisme. Les preinscripcions ja es poden fer des d’ara al web www.uda.ad.

En el pla d’estudis s’han previst 45 crèdits europeus de matèries especialitzades. Les assignatures obligatòries seran: Turisme de muntanya, Patrimoni cultural d’Andorra, Gestió dels serveis turístics, Intermediació turística, Qualitat en turisme i Processos de producció. A banda, els estudiants hauran de triar dues assignatures més, entre Turisme i desenvolupament local, Gestió pública del turisme, Gestió d’oficines de turisme, TIC i turisme, Innovació en turisme i Estructura dels mercats turístics. Les assignatures específiques d'Andorra seran presencials i la resta s’oferiran virtualment, en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Els estudiants que optin per aquest itinerari formatiu tindran un perfil des gestors d’empreses turístiques. També podran seguir l’especialitat de Turisme els alumnes que actualment cursen primer curs de la Diplomatura en Administració d’empreses.

Mostrar formulari de contacte