Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Andorra i el Camões continuen ampliant els cursos de llengua portuguesa

La Universitat d'Andorra i el Camões continuen ampliant els cursos de llengua portuguesa

La preinscripció està oberta fins al 6 de febrer
21/01/2015 11:17

La Universitat d’Andorra (UdA) organitza amb l’Institut Camões tres nous cursos de llengua i cultura portugueses, i continua així ampliant l’oferta iniciada el febrer de l’any passat amb el primer nivell d’iniciació. L'objectiu és oferir un coneixement general elemental i intermedi de la llengua i la cultura portugueses, corresponent ara als nivells A1, A2 i B1.1 del marc europeu de llengües. La preinscripció està oberta fins al 6 de febrer a www.uda.ad.

En aquests cursos s’aborden les característiques lingüístiques generals de la variant europea de la llengua portuguesa per poder assolir i desenvolupar un nivell bàsic i intermedi de comprensió lectora, expressió escrita i expressió oral en situacions comunicatives quotidianes. Pel que fa als continguts culturals, l'objectiu és que l'estudiant comprengui i aprofundeixi en els aspectes comunicatius i pragmàtics bàsics del portuguès: formes de tractament, expressions habituals; com també en els principals aspectes de la cultura portuguesa a través de la literatura, la música, els símbols, la història i la geografia de Portugal.

L'activitat està dirigida tant a la comunitat universitària com a qualsevol persona interessada més gran de 18 anys, i es desenvoluparà durant aquest segon semestre del curs acadèmic, començant el 9 de febrer del 2015 i finalitzant el 12 de juny del 2015. Les classes, impartides per la professora Paula Ribeiro, tindran lloc a la Universitat d’Andorra dos cops a la setmana en horari de vespre. El preu és de 30 euros (gratuït per als estudiants de formació reglada i per al personal de la Universitat d’Andorra).

En virtut d’un conveni, el Camões - Instituto da Cooperação e da Língua, I. P., posa a disposició un docent de la xarxa d’Ensenyament del Portuguès a l’Estranger (EPE) perquè es puguin oferir a la Universitat d'Andorra cursos de llengua i cultura portuguesa de 3 hores setmanals. Estan reconeguts per la Universitat d’Andorra amb tres crèdits europeus de lliure elecció. No es requereix tenir coneixements previs de portuguès per tal d’inscriure’s al primer nivell.

Mostrar formulari de contacte