Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Andorra i el Camões continuen ampliant els cursos de llengua portuguesa

La Universitat d'Andorra i el Camões continuen ampliant els cursos de llengua portuguesa

La preinscripció està oberta fins al 6 de febrer
21/01/2015 11:17

La Universitat d’Andorra (UdA) organitza amb l’Institut Camões tres nous cursos de llengua i cultura portugueses, i continua així ampliant l’oferta iniciada el febrer de l’any passat amb el primer nivell d’iniciació. L'objectiu és oferir un coneixement general elemental i intermedi de la llengua i la cultura portugueses, corresponent ara als nivells A1, A2 i B1.1 del marc europeu de llengües. La preinscripció està oberta fins al 6 de febrer a www.uda.ad.

En aquests cursos s’aborden les característiques lingüístiques generals de la variant europea de la llengua portuguesa per poder assolir i desenvolupar un nivell bàsic i intermedi de comprensió lectora, expressió escrita i expressió oral en situacions comunicatives quotidianes. Pel que fa als continguts culturals, l'objectiu és que l'estudiant comprengui i aprofundeixi en els aspectes comunicatius i pragmàtics bàsics del portuguès: formes de tractament, expressions habituals; com també en els principals aspectes de la cultura portuguesa a través de la literatura, la música, els símbols, la història i la geografia de Portugal.

L'activitat està dirigida tant a la comunitat universitària com a qualsevol persona interessada més gran de 18 anys, i es desenvoluparà durant aquest segon semestre del curs acadèmic, començant el 9 de febrer del 2015 i finalitzant el 12 de juny del 2015. Les classes, impartides per la professora Paula Ribeiro, tindran lloc a la Universitat d’Andorra dos cops a la setmana en horari de vespre. El preu és de 30 euros (gratuït per als estudiants de formació reglada i per al personal de la Universitat d’Andorra).

En virtut d’un conveni, el Camões - Instituto da Cooperação e da Língua, I. P., posa a disposició un docent de la xarxa d’Ensenyament del Portuguès a l’Estranger (EPE) perquè es puguin oferir a la Universitat d'Andorra cursos de llengua i cultura portuguesa de 3 hores setmanals. Estan reconeguts per la Universitat d’Andorra amb tres crèdits europeus de lliure elecció. No es requereix tenir coneixements previs de portuguès per tal d’inscriure’s al primer nivell.