Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Estiu de la UdL ja té prop de 600 inscrits

La Universitat d'Estiu de la UdL ja té prop de 600 inscrits

Aquesta edició es pot batre el rècord d'alumnes La inauguració serà dimarts vinent, a càrrec de l'actor Jordi Boixaderas
Jornada informativa UdL
02/07/2008 17:23

La setzena edició de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida que tindrà lloc del 8 al 18 de juliol compta, a una setmana de finalitzar la matrícula, amb 572 inscrits. Aquest és el volum de matrícula més alt des que va començar la Universitat d'estiu, l'any 1993. Després dels 614 alumnes que van participar-hi al 1997, en cap altra edició s'havia assolit una xifra tan gran de matriculats. En les darreres edicions la mitjana se situava entre les 350 i les 400 persones.

A hores d'ara ja estan complets 15 dels 27 cursos propis que s'oferten, entre els quals n'hi ha de relacionats amb la informàtica, el reporterisme, la pintura mural, l'educació emocional, l'empresa, l'arquitectura, el paisatge i la geologia, entre d'altres.

Dels 572 matriculats, un 65% provenen de la demarcació de Lleida, mentre que la resta són d'altres indrets de Catalunya i de l'Estat. També hi ha dos anglesos, dos italians i un iranià. Pel que fa a les edats, l'alumne més jove té 17 anys, mentre que el més gran en té 82. Només 150 dels matriculats estan vinculats a la UdL, la resta són externs, majoritàriament professionals de diferents àmbits.

Aquesta nova edició de la Universitat d'Estiu s'inaugura oficialment el proper dia 8, a la Seu d'Urgell, tot i que aquesta setmanan ja han començat dos cursos, un de geologia a Tremp i un altre de pintura mural a Erill la Valla. L'acte inaugural anirà a càrrec de l'actor Jordi Boixaderas, que pronunciarà una conferència sobre el doblatge.

Mostrar formulari de contacte