Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Estiu de la UdL ofereix 11 cursos a la Seu d'Urgell

La Universitat d'Estiu de la UdL ofereix 11 cursos a la Seu d'Urgell

El programa inclou un total 57 propostes de formació, en 10 seus diferents La matrícula comença el 5 de maig, amb descomptes especials fins al 19 de juny

Universitat d'Estiu UdL - Cartell 2015
Universitat d'Estiu UdL - Cartell 2015
29/04/2015 10:51

Les xarxes socials, la indústria de l'oli d'oliva i la comunicació entre família i escola són algunes de les temàtiques dels 57 cursos d'estiu que ofereix enguany la Universitat de Lleida (UdL) en 10 municipis diferents, del 29 de juny al 24 de juliol. La Seu, amb 11 tallers, continua essent, juntament amb Lleida capital, amb 29, un dels centre neuràlgics de la formació universitària a la demarcació.

Balaguer i Ós de Balaguer s'afegeixen a les seus habituals, amb activitats sobre història medieval. En la vint-i-tresena edició de la Universitat d'Estiu de la UdL també es duran a terme activitats a Tremp, Àger, Vielha, Les Borges Blanques, Arbeca i Agramunt.

Pel que fa a les temàtiques, l'oferta abasta molts àmbits: noves tecnologies, art i humanitats, dret i economia, ensenyament i didàctica, llengua i literatura, medi ambient i salut. En el programa també destaca l'augment de cursos virtuals (7). El període de matrícula comença el dia 5 de maig i, fins al 19 de juny, hi ha descomptes que oscil·len entre el 10 i el 30%.

Cal afegir que a la capital urgellenca es canviarà el lloc de desenvolupament dels cursos, que es trasllada de l'Institut Joan Brudieu al Centre Cultural Les Monges.

Àmplia oferta

Entre les novetats del programa de la Universitat d'Estiu de la UdL hi ha títols com 'Estratègies Web 2.0 per a la recerca de feina', 'Eines avançades per a la presència en les xarxes socials', 'La comunicació escola-família. Com comuniquem i com podem millorar', 'Tendències en l'envasament d'aliments', 'Esport amb valors: ultimate frisbee', 'La indústria de l'oli d'oliva: història i present', o 'Ciència i Cinema'. Pel que fa als cursos d'idiomes, que s'organitzen en col·laboració amb l'Institut de Llengües, incorporen enguany un examen i un certificat de nivell oficial.

Hi ha tres cursos adreçats, prioritàriament, als alumnes inscrits a les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran adscrites a la UdL. Es tracta de 'L'Univers Més Llunyà i Més Proper: Cosmologia i Paleontologia', a Tremp, i 'Medicina Hidrotermal' i 'Passió per Bach. Una Aproximació Humana i Musical', a la Seu d'Urgell. Aquest darrer, a més, està inclòs en les activitats paral•leles del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Al 2014, la Universitat d'Estiu va acollir gairebé 700 alumnes en un total de 37 cursos. Des dels seus inicis, l'any 1993, la xifra de matriculats supera els 10.700.

Mostrar formulari de contacte