Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà aposta per menys cursos i més intensius

La Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà aposta per menys cursos i més intensius

El mes vinent es farà públic el programa per a la nova edició, que serà del 9 al 13 de juliol

19/01/2012 16:35

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà 2012 apostarà per menys cursos i més intensius. Aquesta és una de les decisions que ha pres l’assemblea anual de l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer), que s’ha celebrat tot coincidint amb el canvi d’any.

Les propostes de cursos de curta durada s’agruparan sota la nova denominació ‘Tasts’ i pretén adaptar-se a la demanda i els interessos dels alumnes, que continuen valorant amb nota alta la qualitat dels cursos. El programa complet es farà públic el mes vinent. La setmana universitària serà del 9 al 13 de juliol; com sempre, just abans de la Festa Major de Puigcerdà.

A banda de preparar les properes activitats, l’assemblea de l’AUCer també va fer balanç del 2011 i va aprovar per unanimitat els comptes d’un any que ha estat “difícil per la situació econòmica”, segons subratlla el president de l’entitat Francesc Armengol, que hi afegeix que “gràcies a una gestió acurada s’han superat les dificultats i s’ha aconseguit quadrar el pressupost previst”.

L’associació manté una evolució positiva, amb un gran nombre de persones implicades i amb noves incorporacions. A més a més, l’AUCer augmenta la seva difusió social i mediàtica. A internet, el grup propi de Facebook ja ha superat la xifra de 600 amics.

Mostrar formulari de contacte