La Vedella dels Pirineus Catalans es promociona a les escoles de Lleida
Uns 2.700 escolars de 12 centres han participat en un dinar saludable en el qual se servia Bruneta L'activitat vol fomentar els aliments propers i ecològics entre les famílies
La IGP Vedella dels Pirineus Catalans ha participat en una iniciativa de les escoles de Lleida per fomentar el consum de productes naturals i locals. En l'activitat hi participaven 2.700 alumnes de 12 centres de primària de la capital del Segrià.
En el dinar especial es va oferir carn Bruneta per fer l’estofat, acompanyat de pera amb DOP de Lleida i d’altres productes de l’Horta. La idea, segons van explicar els responsables, va més enllà que els nens tastin els productes de proximitat un dia l’any sinó que també pretén que siguin conscients d'allò que estan menjant i de quines repercussions saludables té pel seu creixement. Per aquest motiu, tots els escolars van rebre un tríptic per donar als seus pares.
A més de la vedella, el menú saludable va consistir en una crema de verdures de temporada amb carbassa, patates i porros i poma al forn amb torró d'Agramunt de postres.