Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Xarxa de Museus del Pirineu retransmetrà un taller de màrqueting turístic via web

La Xarxa de Museus del Pirineu retransmetrà un taller de màrqueting turístic via web

22/04/2010 11:55

La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran ha organitzat un taller pràctic per acostar les eines del màrqueting turístic als museus i equipaments patrimonials del territori. Aquesta proposta formativa es podrà seguir en directe via web.

En el taller, Adrià Flor, soci de la consultora especialitzada en màrqueting turístic aQa Consulting, introduirà des d’un punt de vista pràctic les eines de màrqueting bàsiques per posicionar els museus i equipaments patrimonials als diferents mercats i segments de la demanda.

En un intent d’adaptar al màxim les formacions de la Xarxa de Museus al context de l’Alt Pirineu i Aran, i gràcies al suport del Telecentre del Pallars Sobirà, aquest taller es podrà seguir en directe a través de l'adreça http://www.livestream.com/sobira. La retransmissió serà la prova pilot d’una línia de treball que iniciarà l’esmentat Telecentre.

El taller s’impartirà a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort, el dimarts 4 de maig. La seva organització ha estat possible gràcies a l'IDAPA.

Mostrar formulari de contacte