Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l'Alt Pirineu debat sobre estratègies de comunicació

La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l'Alt Pirineu debat sobre estratègies de comunicació

04/02/2010 18:24

La Jornada entorn les estratègies pràctiques de comunicació per al Patrimoni Cultural, que s'ha celebrat aquest dijous a Esterri d'Àneu, ha posat de relleu els principals reptes que s'han de superar per poder donar a conèixer els equipaments i museus del territori pirinenc. El coordinador del debat i de les ponències, Pere Aymerich, ha assenyalat com a principals problemes que cal solucionar "les dificultats físiques, els problemes tecnològics, el centralisme i la visió folklòrica que encara es té de la zona del Pirineu".

Aymerich aposta, segons declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, "per aprofitar, en l'àmbit de la comunicació, les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i també la gent que visita les nostres comarques per, per exemple, esquiar o practicar esports d'aventura". Així mateix, ha dit que "sovint és difícil trobar la via de guanyar notorietat als mitjans des dels museus i equipaments patrimonials", però ha remarcat que "cal intentar-ho".

Aymerich comenta que, en definitiva, "es tracta d'unir esforços per optimitzar els recursos existents com ara compartir tècnics o estratègies de comunicació". I ha afegit: "Volem arribar a ser un conjunt plenament articulat i participatiu, una eina de treball que ajudi a millorar diferents aspectes i generi noves dinàmiques entre els museus i equipaments patrimonials de l'Alt Pirineu i l'Aran".

La jornada l'ha organitzat la Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l'Alt Pirineu, que està formada per 44 equipaments.

Mostrar formulari de contacte