Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ACA obre un procés de debat sobre la gestió de l'aigua

L'ACA obre un procés de debat sobre la gestió de l'aigua

La Seu i Coll de Nargó acolliran trobades informatives per a la implementació de la Directiva Marc de l'Aigua Europea
Mesclant de les Aigües
16/06/2008 11:38

L’Agència Catalana de l’Aigua del departament de Medi Ambient i Habitatge ha iniciat un procés de participació per a la implementació de la Directiva Marc de l’Aigua Europea a la conca de l’Alt Segre. El pròxim dimecres, dia 25, es farà una doble jornada informativa i de debat a la Seu d’Urgell, a la Sala Polivalent del Centre Cívic El Passeig. Serà a les sis de tarda i a dos quarts de nou del vespre.

Des del departament s’ha destacat la importància “cabdal” d’assistir als debats, ja que es vol planificar la gestió sostenible de l'aigua consultant entitats i ciutadania. També es faran trobades informatives el dia 2 de juliol, al Museu Cerdà de Puigcerdà; el dia 7 de juliol, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Coll de Nargó, i el dia 15 de juliol, a la Sala d’Actes de Ponts.

L’objectiu dels processos participatius és establir futurs espais de trobada, nuclis de consulta i de creació d’opinió i de debat de tots els agents i actors que estan directa o indirectament vinculats amb el territori. El departament de Medi Ambient vol així treballar en la definició i el seguiment dels ‘plans de gestió de conca’, que han d’elaborar-se fins el 2009.

L’ACA compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana per dur a terme tot el procés de debat, que passa per la diversitat d’opinions dels diferents interessos socials, institucionals, mediambientals i econòmics.

Mostrar formulari de contacte