Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ACM acorda defensar la sensibilitat de les EMDs en l'elaboració de la Llei de Governs locals

L'ACM acorda defensar la sensibilitat de les EMDs en l'elaboració de la Llei de Governs locals

02/03/2012 12:33

Els responsables de l’ACM i els de l’AEMDEC (Agrupació d’Entitats Municipals Descentralitzades de Catalunya) es van reunir aquest passat dimarts a la seu de l’Associació, per exposar la conveniència de fer sentir la veu de les EMD dins de la comissió d’experts que treballen en l’avanprojecte de Modificació de la Llei de Règim Local de Catalunya i la Llei d’Hisendes Locals de Catalunya. La reunió es va dur a terme entre Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), i Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix i de l’Agrupació d’Entitats Municipals Descentralitzades de Catalunya (AEMDEC).

El president de l’ACM, Miquel Buch, s’ha mostrat receptiu davant la proposta del president de l’AEMDEC, Josep Puig, i ha ofert a la AEMDEC formar part de la comissió interna d’estudi de l’ACM que afrontarà la futura llei de Governs i Hisendes Locals, al tractar-se de legislació important pel món local. El president Buch també ha obert la porta a intitucionalitzar les EMD dins de l’ACM.

Els portaveus de les EMD, amb Josep Puig al capdavant, han recollit el testimoni ofert per Miquel Buch i han valorat molt positivament els oferiments fets per l’ACM. Per Puig “els oferiments del president de l’ACM són, en tots els sentits, una demostració de la sensibilitat de l’ACM cap a les necessitats i reivindicacions de les EMD. Estem molt satisfets”.

Mostrar formulari de contacte