Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU ofereix el nou curs formatiu 'Atenció al client del petit comerç en francès'

L'AEAU ofereix el nou curs formatiu 'Atenció al client del petit comerç en francès'

Les classes tindran lloc del 10 de maig al 22 de juny i aniran a càrrec de Pere Frases. Les inscripcions es poden formalitzar abans del 9 de maig

Nou curs de l'AEAU
Nou curs de l'AEAU
19/04/2021 17:41

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) ofereix el curs gratuït "Atenció al client del petit comerç en francès". L'objectiu general de la proposta formativa, que tindrà lloc del 10 de maig al 22 de juny, és que els alumnes siguin capaços d'atendre un client en un establiment comercial utilitzant un idioma estranger, en aquest cas, la llengua francesa.

La formació, a càrrec de Pere Frases, es farà al CETAP i tindrà una durada de 30 hores. Les classes es duran a terme els dilluns, de les 14.30 a les 16.30 hores, i els dijous, de les 14.30 a les 17.00 hores.

Durant el curs es parlarà de tècniques de comunicació aplicades i del comunicador efectiu. Així mateix, es farà referència a la importància de l'assertivitat, l'empatia i la intel·ligència emocional. Finalment, es plantejaran les barreres i les dificultats de la comunicació comercial.

Inscripcions

Les persones interessades poden inscriure's abans del 9 de maig al correu electrònic o bé al telèfon 621 224 515. El curs és gratuït, ja que està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social i la PIMEC.

Mostrar formulari de contacte