Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU ofereix una jornada pràctica sobre la reforma fiscal

L'AEAU ofereix una jornada pràctica sobre la reforma fiscal

Experts de PIMEC explicaran les novetats en comptabilitat d'impostos, dividents i base imposable, entre d'altres conceptes. Serà el proper 10 de desembre al matí al CETAP-Telecentre
PIMEC i AEAU
30/11/2015 19:20

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) organitza la setmana vinent, el dia 10 de desembre, una jornada informativa sobre la reforma fiscal, que "ha suposat diverses modificacions que afecten directament les pimes", segons recorden des de l'entitat. Aquesta sessió pràctica, amb la col·laboració de la patronal PIMEC, pretén aclarir dubtes i "donar eines útils en l’àmbit de la tributació de l’impost sobre societats" per tal de "facilitar-ne la liquidació i resoldre els dubtes que la legislació pugui generar en el tancament del primer exercici de la seva aplicació".

La jornada, al CETAP-Telecentre de la Seu d'Urgell, començarà a les 10 del matí amb una benvinguda a càrrec de l'AEAU i de Joan M. Gimeno, assessor fiscal, soci de Laudis Consultor i president de la Comissió Economicofiscal de PIMEC. Tot seguit, s'explicarà l'esquema de liquidació de l’impost i tipus impositius, la comptabilitat en l'impost sobre societats i les noves taules d’amortització d’actius, a càrrec de Ricardo García Nieto, economista i auditor, soci d'RGN asepyme i vicepresident de la Comissió Economicofiscal de PIMEC.

A 1/4 de 12, Joan M. Gimeno parlarà del paper dels contribuents de l’impost, l’exempció per doble imposició de dividends, les operacions vinculades i les referències al règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre. I a 1/4 d'una s'explicarà les novetats de la reforma en la determinació de la base imposable, la reserva de capitalització i el règim fiscal d’empreses de reduïda dimensió. En parlarà l'economista Toni Sala, soci de Planning Assessors i també membre de la Comissió Economicofiscal de PIMEC.

Les sessions es completaran amb un torn obert de preguntes. Per confirmar l'assistència cal contacta amb el correu info@aeau.org o bé al telèfon 663 93 11 19. 

Mostrar formulari de contacte