Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU ofereix una xerrada informativa per a autònoms a l'atur

L'AEAU ofereix una xerrada informativa per a autònoms a l'atur

L'entitat explicarà el nou sistema específic de protecció i com beneficiar-se'n La sessió serà dimarts vinent a les 7 de la tarda al Telecentre de l'Alt Urgell

AEAU - Xerrades informatives
AEAU - Xerrades informatives
17/01/2012 16:51

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitzarà la setmana vinent una xerrada informativa per a autònoms a l'atur. L'acte serà dimarts dia 24, a les 7 de la tarda, al Telecentre, al carrer Capdevila 29 de la Seu.

El 6 de novembre passat va entrar en vigor la llei que estableix un nou sistema específic de protecció per cessament d’activitat dels treballadors autònoms. L’acte s’adreça a tots els socis i professionals que desitgin conèixer el contingut d’aquesta llei.

La jornada començarà amb una explicació de l'Estatut del Treballador Autònom i la manera com s'han de fet les sol.licituds de cessament, els mecanismes i la cobertura legal. Més endavant hi haurà un torn obert de preguntes.

Els ponents seran Pere Bugès, secretari Institucional d'Autònoms de PIMEC, i Enric Calvo, director jurídic de la patronal que agrupa les petites i mitjanes empreses.

Mostrar formulari de contacte