Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza cursos de formació continuada

L'AEAU organitza cursos de formació continuada

L'oferta permet actualitzar coneixements en matèries com lideratge, full de càlcul, gestió econòmica i resolució de conflictes Les classes es faran al llarg dels mesos de febrer i març
Xerrada per a empresaris
14/01/2010 10:28

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) impartirà al llarg d'aquest primer trimestre del 2010 diversos cursos de formació continuada. L'oferta va adreçada als associats però també a autònoms, funcionaris, aturats i personal sanitari, administratiu o de cossos de seguretat.

El programa consta d'un total de deu cursos intensius, amb una durada que oscil.la entre les 12 i les 60 hores de classe i amb temes molt concrets. De cara al febrer, es proposa com a novetat un seminari de lideratge i motivació, a més a més dels cursos de protocol social i empresarial, gestió de fulls de càlcul Excel i gestió econòmica i financera.

El mes de març, hi ha previstes les ofertes de formació en resolució de conflictes i presa de decisions, com parlar en públic, il.lustració i disseny, anglès intermig i conducció segura i eficient. Una part dels cursos seran impartits per la psicòloga Montse Rodrigues, fins fa poc gerent de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà.

Les inscripcions es poden fer a través del correu info@aeau.org o bé del telèfon 663 93 11 19. El programa compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, Pimec, el Fons Social Europeu, la Generalitat, La Salle i Alt Urgell en Xarxa.

Mostrar formulari de contacte