Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU ofereix nous cursos professionals aquesta tardor

L'AEAU ofereix nous cursos professionals aquesta tardor

El CETAP acollirà des del setembre formacions en atenció al client, comptabilitat avançada i Excel de nivell avançat. Les inscripcions ja estan obertes
Curs d'atenció al client, al CETAP de la Seu d'Urgell
11/07/2022 17:55

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ha obert les inscripcions per a nous cursos formatius adreçats a empreses i professionals. Les tres noves propostes es duran a terme al CETAP-Telecentre (Centre Cultural Les Monges de la Seu) i són totes elles gratuïtes per als alumnes, perquè són subvencionades al 100 per cent.

Per ordre de data d'inici, el primer curs està dedicat a l'atenció al client. Es farà del 13 de setembre al 20 d'octubre, els dimarts i dijous a la tarda (14.45-16.45 h) a càrrec de Fàtima Bentoldrà. S'hi tractarà aspectes com ara tipus de comunicació, tècniques d'expressió oral, millora de la comunicació escrita, atenció presencial i telefònica i la importància de la imatge personal.

La segona proposta és sobre comptabilitat avançada. Es desenvoluparà del 28 de setembre al 30 de novembre, els dilluns i dimecres (15.00-17.00 h), amb Pilar Villarte. El temari inclou el recordatori de conceptes generals, normativa fiscal, el principi de prudència, partides monetàries o no monetàries, valors mobiliaris, cost amortitzat, comptabilització de l'impost de societats i la diferència entre impostos directes i indirectes.

Finalment, l'AEAU també programa una formació de Microsoft Excel 2016 de nivell avançat, els dimarts i dijous entre el 29 de setembre i el 29 de novembre. Com el curs anterior, l'horari serà de les 3 a les 5 de la tarda i serà impartit per Pilar Villarte. En aquest cas, els conceptes previstos inclouen opcions de llibre, revisió de llibres, dissenys de dades personalitzades, internacionalització, fórmules avançades, recerca de dades i gràfics avançats.

Per a qualsevol dels tres cursos, la inscripció es pot fer al correu o al telèfon/whatsapp 621 224 515. La formació té el suport del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i PIMEC.

 

Mostrar formulari de contacte