Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza un acte amb els caps de llista a les eleccions municipals de la Seu

L'AEAU organitza un acte amb els caps de llista a les eleccions municipals de la Seu

Els alcaldables respondran, amb un límit de temps de 2 minuts, a preguntes sobre el futur de la ciutat i la comarca La taula rodona, oberta a tothom, serà aquest divendres dia 8, a les 8 del vespre, a la Sala de la Immaculada

06/05/2015 12:45

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) ha organitzat un acte conjunt amb tots els caps de llista de les eleccions municipals a la Seu d'Urgell. La taula rodona, oberta a tothom, serà just a l'inici de la campanya electoral, aquest divendres dia 8, a les 8 del vespre, a la Sala de la Immaculada.

Des de l'AEAU han avançat que el format de l'acte consistirà en formular als alcaldables una sèrie de preguntes sobre el futur de la Seu i de l'Alt Urgell, per tal de conèixer el seu punt de vista i les solucions que proposen. Els candidats tindran un límit de temps i hauran de respondre a cada qüestió en un màxim de 2 minuts. Al final de les intervencions, hi haurà un torn obert de preguntes per part del públic.

Els caps de llista que intervindran en l'acte són Albert Batalla (CiU), Òscar Ordeig (Compromís), Francesc Viaplana (ERC), Cesáreo Losada (PP), Antoni Viñals (Entesa), Pau Lozano (CUP) i Marc Foix (SI).

L'AEAU organitza un acte amb els caps de llista a les eleccions municipals de la Seu
AEAU - Acte amb els alcaldables

Mostrar formulari de contacte