Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza un curs sobre la Llei de protecció de dades

L'AEAU organitza un curs sobre la Llei de protecció de dades

La formació, que impartirà el professor Xavier Lladós, té una durada de 15 hores. El termini d'inscripció finalitza el 17 de setembre
Curs de l'AEAU sobre la Llei de protecció de dades
07/09/2020 17:55

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) organitza un curs de 15 hores de durada sobre la Llei de protecció de dades. La formació tindrà lloc el 22, 23, 29 i 30 de setembre i el 6, 7 i 8 d'octubre. L'horari previst per a impartir el seminari és de les 3 a les 5 de la tarda, els dimarts i dimecres, al CETAP de la Seu d'Urgell, ubicat al Centre Cultural Les Monges (carrer Capdevila, 29, 3r pis).

Les classes aniran a càrrec del professor Xavier Lladós. Pel que fa als continguts, es farà una introducció a les dades de caràcter personal i a la legislació de la Llei orgànica de protecció de dades (LOPD). També es parlarà dels conceptes i principis clau del nou Reglament Europeu (RGPD), així com del calendari d'adaptació a la nova normativa europea. Finalment, el curs inclou explicacions sobre els nous requisits, drets i obligacions que genera la nova llei, i sobre la legitimitat de tractament i consentiments.

Les persones interessades en el curs poden incriure-s'hi al correu o bé al telèfon 621 224 515. El termini per formalitzar els tràmits finalitza el 17 de setembre.

La formació compta amb el suport del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri de Treball i la Seguretat Social i PIMEC.