Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza un curs sobre xarxes socials

L'AEAU organitza un curs sobre xarxes socials

La proposta, oberta a tothom, es durà a terme del 16 de setembre al 16 d'octubre. Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 30 d'agost

Curs sobre xarxes socials
Curs sobre xarxes socials
17/07/2019 10:45

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) organitza del 16 de setembre al 16 d'octubre un curs sobre xarxes socials. La formació, a càrrec de Pep Forn, es durà a terme al CETAP els dilluns, dimarts i dimecres, de les tres a les cinc de la tarda.

Els continguts del curs inclouen un repàs a la història de les xarxes socials, la seva evolució i situació actual. Així mateix, la formació incidirà en la tipologia de les xarxes socials i en com planificar l'estratègia per ser-hi presents. En aquest cas, es parlarà de Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest i Instagram, i es facilitaran eines per a fer l'anàlisi de la seva repercussió. Un altre bloc se centrarà en com compartir coneixements i continguts a través d'aquestes plataformes, a més de gestionar-los. Finalment, s'explicarà tot allò que cal saber sobre seguretat i imatge a les xarxes socials.

Les persones interessades en la formació poden inscriure's a través del correu electrònic o bé al telèfon 621 224 515. Els tràmits s'han de dur a terme abans del 30 d'agost. El curs, que tindrà un total de 30 hores, està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri de Treball i Pimec.

Mostrar formulari de contacte