Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza un taller sobre la facturació electrònica

L'AEAU organitza un taller sobre la facturació electrònica

L'associació vol facilitar que els empresaris s'adaptin al nou sistema, que ja té plena validesa jurídica i marcarà el futur El curs serà dimarts vinent a les 7 de la tarda al Consell Comarcal

06/04/2010 12:39

La factura electrònica ja té la mateixa validesa jurídica que la factura en paper. La seva implementació és un procés que no té marxa enrere, per això cal que les PIMES s'hi adaptin. Per facilitar-ho, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitzarà d'aquí a una setmana un taller de facturació electrònica. Serà dimarts dia 13 a les 7 de la tarda, al Consell Comarcal.

La digitalització certificada de les factures en paper ajuden a millorar la productivitat, segons l'AEAU. El taller, que té una durada de dues hores, combinarà solucions pràctiques que ajudaran les organitzacions a definir quin ha de ser el seu camí cap a la implementació, amb els aspectes legals i teòrics necessaris.

L'objectiu és aportar als participants els conceptes bàsics i capacitar-los per aplicar la certificació digital i signar electrònicament els seus documents.

Mostrar formulari de contacte