Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU proposa estratègies contra la crisi a les famílies empresàries

L'AEAU proposa estratègies contra la crisi a les famílies empresàries

L’entitat ha organitzat una jornada informativa per contribuir a la continuïtat dels negocis familiars La sessió formativa es farà al Consell Comarcal de l’Alt Urgell el pròxim dimecres
AEAU i PIMEC
04/03/2010 13:41

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell proposa per al pròxim dimecres, 10 de març, una nova jornada informativa per a les empreses de la comarca. En aquest cas, la temàtica que s’ha triat és la d’estratègies per a les PIME familiars, per tal d’exposar “un nou full de ruta per a la família empresària en l’escenari actual de crisi econòmica”.

La sessió, que tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb una ponència del soci fundador de Torrent i Dedeu, Joan Alfons Torrent, que centrarà el seu discurs en les estratègies de la família emprenedora per afrontar la situació. Per la seva banda, la sòcia fundadora d’aquesta empresa, Mercè Dedeu, parlarà també de com transformar una família en família empresària. Per últim, es presentarà un cas pràctic en què es comentaran "valors, contravalors i lluites".

Segons ha explicat el president de l’Associació d’Empresaris, Jordi Grau, “ens trobem davant d’una situació de dificultats econòmiques i financeres, de poc optimisme, i no només pel manteniment de la viabilitat dels negocis, sinó també per conservar el clima de serenitat de les famílies empresàries”. Per Grau, “en aquest context és indispensable conèixer, no només les estratègies alternatives que permetin garantir la continuïtat del negoci, sinó també les estratègies de família per no desencadenar nous conflictes”.

Mostrar formulari de contacte