Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU torna a programar cursos gratuïts de formació continuada

L'AEAU torna a programar cursos gratuïts de formació continuada

L'entitat oferta un total de 13 seminaris que oscil.len entre les 14 i les 100 hores de classe El programa inclou matèries com les habilitats personals, els idiomes, el màrqueting, les vendes, la informàtica i el disseny
AEAU - Curs 'Resolució de conflictes'
05/09/2011 17:53

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) proposa per al darrer trimestre d'aquest any un total de 13 cursos de formació continuada. L'oferta va adreçada als associats però també a autònoms, funcionaris, aturats, personal sanitari o administratiu i cossos de seguretat.

El programa inclou cursos intensius que oscil.len entre les 14 i les 100 hores de classe i amb temes molt concrets. Tornen a destacar les propostes per millorar les habilitats personals, amb seminaris de coaching, intel.ligència emocional, comunicació no-verbal, automotivació i protocol social.

En l'apartat d'empresa, màrqueting i vendes, es proposen seminaris sobre com tancar negociacions comercials o bé gestionar costos. A aquesta oferta cal sumar-hi cursos d'informàtica i disseny com ara l'aprenentatge d'Excel, Autocad 3D i Photoshop. Precisament, aquest darrer curs s'impartirà a Oliana. L'oferta es clou amb dos cursos per aprendre anglès.

Les inscripcions es poden fer a través del correu info@aeau.org o bé del telèfon 663 93 11 19. El programa compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Pimec, el Fons Social Europeu, la Generalitat, La Salle, l'Institut Joan Brudieu i Alt Urgell en Xarxa.

Objectiu de l'AEAU

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell va néixer per la necessitat d'agrupar tot el teixit empresarial de la comarca i amb la finalitat d'unir forces en defensa dels seus interessos. L'entitat es defineix com a "plural, independent, sense ànim de lucre, d'àmbit comarcal i mulitsectorial, que aplega tot tipus d'empreses, associacions que voluntàriament en volen formar part".

Els objectius de l'AEAU són cohesionar tots els sectors empresarials de la comarca i actuar com a interlocutors, defensors i representants davant les institucions públiques i privades; dinamitzar l'economia i el teixit empresarial de l'Alt Urgell; interrelacionar les empreses de la comarca; promoure la formació mitjançant la realització de cursos gratuïts; i facilitar informació i donar diversos serveis als associats.

Mostrar formulari de contacte