Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aeroport de la Seu acull un simulacre d'accident aeri

L'Aeroport de la Seu acull un simulacre d'accident aeri

Divendres s'activaran els protocols previstos per a l'aterratge forçós d'una aeronau La prova implica tots els cossos i dispositius de seguretat i comptarà amb la presència del conseller d'Interior, Felip Puig

Aeroport de la Seu
Aeroport de la Seu
19/10/2011 16:21

L'Aeroport de la Seu d'Urgell serà l'escenari, aquest divendres al matí, d'un simulacre d’accident aeri. En l'acció, coordinada per la Direcció General de Protecció Civil i per Aeroports de Catalunya, s’activaran el Pla d’Emergències Aeronàutiques de Catalunya (Aerocat) i el Pla d’Autoprotecció de l’Aeroport.

La prova comptarà amb la presència i supervisió del conseller d'Interior, Felip Puig. Consistirà en la simulació de l’aterratge forçós d’una aeronau amb problemes al tren d’aterratge i que, en tocar terra, pateix un vessament de combustible.

En l’exercici hi participen efectius de Protecció Civil, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, Guàrdia Civil, Creu Roja, el Telèfon d’Emergències 112, el Jutjat de Guàrdia de la Seu, l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i personal d’Aeroports de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte