Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Catalana de l'Aigua millorarà l'ETAP de Montferrer i Castellbò

L'Agència Catalana de l'Aigua millorarà l'ETAP de Montferrer i Castellbò

La Generalitat invertirà més de 100.000 euros en l'adequació de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable alturgellenca Les subvencions també beneficiaran els municipis de Cabó, Ós de Civís, Montellà i Martinet i Isona i Conca Dellà
Depuradora de Montferrer
22/04/2010 10:45

L’Agència Catalana de l’Aigua ha atorgat subvencions a l'Alt Urgell per un valor de gairebé 135.000 euros. Pel que fa a aquesta convocatòria, s’ha prioritzat la resolució dels problemes de desabastament relacionats amb la qualitat de l’aigua subministrada.

Així, la Generalitat invertirà 112.428 euros en la memòria valorada de l'adequació de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Montferrer i Castellbò. També destinarà 14.078 euros a la dotació d'un equip de cloració en els dipòsits d'acumulació d'aigua potable dels nuclis urbans del terme de Cabó. Així mateix, té previst donar un ajut de 9.948 euros per a la memòria valorada d'adequació i millora de la connexió entre la captació del Barranc de Montaner i el dipòsit vell d'Òs de Civís.

Pel que fa a la resta d'actuacions al Pirineu, a la Cerdanya s'ha atorgat un ajut de 58.168 euros per al pou i elevació d'aigua a Villec, al municipi de Montellà i Martinet. Al Pallars Jussà, al municipi d'Isona i Conca Dellà, també s'hi farà un nou abastament d'aigua als nuclis de Benavent, Biscarri, Covet, Gramanet i Llordà.

Mostrar formulari de contacte